Nu Suntem Singuri

 

Dragii nostri, este timpul sa ne reamintim ca suntem mai mult decat fiinte fizice, suntem fiinte energetice, emotionale, suntem Spirite care ne exprimam ca fiinta omeneasca, suntem fiinte magice ale acestui minunat Univers…

Nimic nu este ceea ce pare a fi. Ne simtim singuri si limitati, insa niciodata nu suntem singuri.  Odata cu deschiderea Divinitatii noastre, devenim constienti de Tot ceea ce simtim (emotiile si energiile placute sau care creaza teama, discomfort, simturile care devin mai profunde). Devenind mai sensibili, prin empatie simtim durerea celorlalti, insa prin respiratie, detasare si compasiune, iesim din realitatea dezechilibrata a vietii create chiar de ei, ca urmare a alegerilor facute.

Cu totii suntem Ingeri creati din Lumina. Aici si Acum, noi suntem Ingeri incorporati in plan fizic, alegand sa coboram vibratia, pentru a experimenta Viata in profunzimea ei.
Ingerii spirituali se afla pretutindeni, sunt creati din Lumina, si realizeaza legatura dintre planul fizic si Sursa, ajutandu-ne sa ne reconectam la propia Divinitate.
 
Ingerii si Entitatiile vin ca dovada ca exista si alte dimensiuni pe care nu le vedem. Suntem speciali si Meritam sa avem Entitati din alte taramuri in slujba noastra. De asemenea, Pamantul este inconjurat si de aspecte ale fiintelor dezincarnate care „au plecat” si care au ramas blocate in taramul teluric.
Entitatiile apar sub diverse forme si deseori ca niste structuri sferice, albe, colorate sau transparente care se pot vedea in poze, chiar si in cele vechi, cu ajutorul unei lupe.
Acestea sunt atrase de vibratia cu care noi rezonam. Nu trebuie sa ne fie teama, constientizand cine suntem cu adevarat, nimeni si nimic nu poate intra in planul nostru divin.

Iubirea este unica vibratie la care ne putem racorda cu Ingerii si Entitatiile Divine. Cunoasterea si intuitia lor este in slujba noastra, pentru ghidare si asistenta in tranzitia spre o noua stare de constiinta.
Atunci cand respiram constient, facem liniste in Suflet, acceptam si eliberam frica sau indoiala care creeaza un zid intre noi si Divinitate, putem sa-i auzim din centrul fiintei noastre interioare si sa comunicam cu ei.

Suntem fiinte minunate si celeste. Nici o Entitate nu are voie sa intervina in evolutia noastra. Prin iubire neconditionata, exista Ingeri si Entitati care au rolul de a ne conduce spre gasirea linistei propiei fiinte interioare, insa, respectandu-ne Liberul Arbitru, nu vor interveni in nici un fel sa ne afecteze propiile alegeri si experiente.

Recomandam incredere deplina in visele si in intuitia noastra, in capacitatea de a comunica cu taramul spiritual, multidimensional. Nimic nu este intamplator in aceasta viata, oricat de haotice ar parea lucrurile din jurul nostru. Intamplator este „Mana lui Dumnezeu” pe care noi nu o vedem. Persoane pe care le intalnim, aparent „din coincidenta”, pot sa ne schimbe radical viata printr-un cuvant rostit, un simplu gest, o privire…

Este esential sa ramanem deschisi, iar simturile divine, intuitia, cunoasterea ni se vor accentua. Sa ne iubim sincer, sa radem mai mult, sa ne bucuram de fiecare clipa, celebrand viata zi de zi… Energia fericirii si a bucuriei rezoneaza cu frecventa vibrationala a insotitorilor  nostri. Toate energiile sunt in slujba noastra, pentru a ne asista si a ne ghida in frumoasa calatorie pe drumul armoniei universale …

Eu Sunt Cel Ce Sunt,
ElaMo


My_Inner_Angel.jpg

Corpul energetic reprezinta Ingerul interior care radiaza din fiinta noastra. Este manifestarea Sufletului in plan fizic.

In aceasta poza putem vedea directia Soarelui care se reflecta prin umbra sticlei.
Ingerul interior radiaza energie de culoare roz in fata Inimii, continuand cu duplicarea energetica a imbracamintei (haina si pantaloni). Aceasta nu corespunde cu directia
umbra.


Ingerii si Entitatiile pot vizualiza si in unele fotografii.

03.jpg04.jpg06.jpg02.jpgangels_exist.jpg


Pentru mai multe imagini accesati motorul de cautare google / imagini / orbs
 
Banner