Temelia DivinaIntotdeauna, atunci cand ajungem in fata unei cladiri mari si frumoase, aceasta ne impresioneaza pana in adancul sufletului nostru, privind-o cu multa admiratie, bucurie si respect.

temelia
Totodata, stim ca aceasta impunatoare cladire are o temelie solida, insa, prin admiratia noastra uitam sa constientizam cat de importanta este temelia cladirii.

Atunci cand ne dorim sa avem o relatie solida, este esential sa construim la inceput ceea ce este cel mai important: temelia, baza relatiei… Aceasta temelie a relatiei poate fi construita pe o “ stanca ”.

Temelia Divina este creata din  “ingrediente’” speciale, de baza, cum ar fi: respectul si onoarea, increderea, pasiunea, rabdarea, perseverenta, compasiunea, comunicarea, suportul, bucuria, flexibilitatea, smerenia, iertarea, umorul, si nu in ultimul rand…Iubirea.

Vrem sa reamintim insa ca si Dumnezeu are zile grele si ca intr-o Relatie Divina pot aparea si furtuni, insa, la sfarsit, prin respect si onoare, incredere, compasiune rasaritul vine din nou si improspateaza totul in jurul nostru.

Vibratia Divina reprezinta “cuptorul” pentru ingredientele care duc Reteta Divina la implinirea construirii temeliei noastre.

Temelia unei Relatii Divine este asemenea unei stanci. Ea ramane neclintita in fata provocarilor pe care le intalnim in viata.

Temelia Divina aduce cuvantului “Impreuna” o vibratie si un gust nou. Aceasta va fi in serviciul nostru atat in viata intima, cat si in viata sociala.


Eu Sunt Cel Ce Sunt,
ElaMo


 
Banner