ComunicareComunicarea reprezinta Cheia care deschide usa catre Divinitate…

Primul pas esential este sa intelegem marele beneficiu si rolul comunicarii in cadrul Relatiei Divine. Acesta
contribuie la fluxul relatiei in vibratia de iubire, pace si armonie. com

Armonizarea relatiei poate sa se manifeste atunci cand un cuplu, in mod constient, alege sa deschida si sa dezvolte un canal de comunicare.  

Recomandam ca noi, parteneri fiind, sa alocam timp special pentru a clarifica principiile esentiale in comunicarea noastra. De comun acord:

- acceptam orice fel de comunicare, la orice nivel;

- acceptam ca esenta comunicarii sa fie eliberarea;

- acceptam ca esenta comunicarii sa fie pura si benefica, eliberata de orice fel de tendinta de jignire sau ranire;

- acceptam ca manifestarea comunicarii sa se faca pana la clarificarea/eliberarea celor mai mici detalii si prin aceasta sa revenim la vibratia divina de iubire si armonie.

Principiile in comunicare sunt create pentru a fi folosite permanent ca unelte pe parcursul relatiei. Eliberarea barierelor reprezinta o etapa importanta in dezvoltarea comunicarii.

Barierele in comunicare reprezinta fricile noastre, teama de a nu fi raniti, rusinea, gelozia, minciuna, informatii ascunse si provocatoare etc.  Prin Alegerea Constienta putem sa eliberam toate barierele pe care le avem sau pe care le descoperim pe parcursul relatiei.

Dupa cum propriul nostru nivel de comunicare este deschis, eliberat de orice fel de bariere, acesta poate fi un exemplu si pentru relatia noastra, dezvoltand un nivel similar de comunicare cu partenerul nostru.

Ingredientele din Reteta Divina ce alcatuiesc temelia unei relatii (respect si onoare, incredere, pasiune, rabdare, perseverenta, compasiune, suport, bucurie, flexibilitate, amabilitate si generozitate, smerenie si iertare, umor si ras si, nu in ultimul rand, iubirea) pot fi de ajutor in dezvoltarea nivelului nostru de comunicare pana ajungem la nivelul de transparenta.

Transparenta totala in cadrul Relatiei Divine este o vibratie care deschide usa spre comunicarea divina.

Exista mai multe niveluri de comunicare: comunicarea verbala/pe plan fizic, comunicarea emotionala, comunicarea vibrationala, comunicarea divina, la nivel de Suflet.

Comunicarea verbala, pe plan fizic (limbajul trupului) se manifesta prin impartasirea libera, directa si armonioasa, prin rostirea cuvintelor. Este esential sa fim atenti si deschisi la urmatoarele detalii:

- baza in comunicare sa fie ascultarea, prin deschiderea noasta spre receptia maxima catre partener;

- privirea directa sa fie in ochii partenerului nostru;

- respectam timpul de care partenerul nostru are nevoie pentru impartasire (comunicare);

- suntem atenti la informatiile primite si la limbajul corpului;

- dupa ce partenerul nostru termina, putem incepe propria noastra impartasire.

Comunicarea pe plan fizic se manifesta si prin apropierea corpurilor noastre (contact fizic). O simpla mangaiere de iubire poate inlocui o mie de cuvinte, o imbratisare (expresia divina a dragostei) poate sa aduca liniste sufleteasca si armonie, iar cuvantul  „te iubesc” daruieste cantitati imense de energii.Recomandam comunicarea pe plan fizic spre a fi daruita frecvent, in orice situatie.

Comunicarea emotionala este in majoritatea timpului blocata. Sursa blocajului o constituie frica de vulnerabilitate, atunci cand impartasim emotiile noastre.

Prin deblocarea si eliberarea fricilor putem sa ne deschidem pentru comunicarea emotionala. Atunci cand daruim acest tip de comunicare, ne deschidem intreaga noastra fiinta si cu ajutorul ingredientelor din Reteta Divina, acceptam toate emotiile partenerului nostru.

La randul nostru, ne incurajam partenerul sa fie deschis spre comunicarea emotionala, si exprimarea propriilor emotii si trairi.

Comunicarea vibrationala exista intotdeauna. Fiecare cuvant rostit, fiecare gest, fiecare gand, fiecare emotie emana o vibratie energetica pe care o putem darui partenerului nostru.
Este important sa constientizam si sa deschidem fiinta noastra spre comunicarea vibrationala.

Comunicarea divina, la nivel de Suflet, reprezinta unul dintre punctele culminante intr-o relatie. Nu exista scurtatura spre comunicarea divina. Drumul nostru care deschide usa spre comunicarea divina trece prin constientizarea beneficiilor in comunicare, acceptarea si pregatirea in comunicare, eliberarea barierelor, dezvoltarea nivelurilor de comunicare si transparenta  totala.

Comunicarea divina este un dans infinit al Sufletelor noastre care duce la unificarea acestora.

Eu Sunt Cel Ce Sunt,
ElaMo


 
Banner