NOUL CONCEPT

&

CELE 4 NIVELURI DE ACCEPTARE

Minunata noastra calatorie in Energia Noua are la baza Intuitia (Sufletul). Sufletul reprezinta Constiinta, iar noi am ales sa cream Constiinta Noua… Am ales sa fim prezenti in viata noastra, sa ne predam total in cine suntem cu adevarat: Fiinte Divine.

In procesul evolutiei noastre,  fiecare ne transformam radical modul de a fi.
Noi suntem Noul, Sursa, Creatorul… Integrati si echilibrati, cream o energie divina, de iubire si armonie, care de multe ori pare „ciudata” celor din jur.

Aceasta noua energie emanata este straina pentru societate (familie, prieteni, colegi, cunostinte) si poate activa potentiale de rezistenta, revolta si provocari din partea acesteia, datorita fricii de necunoscut.

Exista patru etape in procesul de acceptare a noilor concepte de catre societate:

1. Ignoranta;
2. Constientizarea;
3. Acceptarea;
4. Manifestarea;

Prima etapa, de Ignoranta, se datoreaza lipsei de informatie. Societatea nu stie nimic despre acest nou concept, ceea ce determina simplitatea, nevinovatia si naivitatea acesteia.

In cea de-a doua etapa, de Constientizare, societatea afla despre concept, insa nu-l accepta. Tot ce este nou creeaza la inceput un instinct de respingere si revolta. Frica de schimbare este accentuata, chiar daca simtim neimplinirea si nefericirea in viata noastra.
Intr-adevar, ne trebuie putin curaj sa alegem sa experimentam Viata, fara asteptari si fara conditii, si sa intelegem ca nu exista greseli. Acestea sunt doar manifestari ale alegerilor noastre.

Acceptarea noului concept de catre societate este cea de-a treia etapa.
Nici un suflet nu poate fi pierdut. Intelegem ca toti suntem Unul si stim ca ziua acceptarii noastre asa cum suntem, a celorlalti si a tot ce ne inconjoara, cu siguranta va veni, si fiecare Suflet isi va gasi linistea si echilibrul.
Cu multa rabdare si compasiune, in final, cei din jur vor intelege transformarea noastra, acceptand-o cu bucurie si iubire, si chiar vor beneficia de rezonanta vibratiei iubirii pe care noi o emanam…

Ultima parte a procesului o reprezinta Manifestarea, in care societatea doreste sa integreze si sa experimenteze noul concept.

Cu multa dragoste, va incurajam sa alocati putin timp pentru voi si sa constientizati in ce stadiu al acceptari va aflati. Indrazniti si faceti un pas in drumul vostru spre evolutie…
Accepati-va dreptul divin de a Fi si de a Exprima Tot din ce Sunteti: Divini Umani in Noua Energie…  Oferiti-va acest Dar, iar restul va deveni Bucurie… Totul este in mana voastra!ELAMO-INFO

Momente de Revelatie si Transformare!


Indiferent ca esti singur sau alaturi de un partener, te invitam la ElaMo-Info pentru a intelege esenta si dimensiunile unui concept nou si divin: Relatia Divina - Arta de a Trai…
Intr-un spatiu sigur si armonios, vom descoperi ca noi si relatiile noastre sunt adevarata Bucurie a Vietii…
Vom parcurge impreuna primele trei etape de acceptare a noului  concept, iar la workshop-ul de o zi „Pas cu Pas… spre Relatia Divina” , vom integra si cea de-a patra etapa: Manifestarea.

De asemenea, pe parcursul acestor momente de revelatie si transformare, timp de aproximativ doua ore, ne vom bucura si de calatorii multidimensionale, prin meditatiile conduse pe melodii speciale.

Noua Energie este calda si iubitoare. Cei care vor accepta acest nou concept si vor alege sa-l experimenteze, vor simti incurajarile si dragostea noastra, pentru ca intreaga „munca” este facuta din iubire si compasiune pentru oameni…Eu Sunt Cel Ce Sunt
ElaMo


 
Banner