NOUL CONCEPT

&

CELE 4 NIVELURI DE ACCEPTARE

Minunata noastra calatorie in Energia Noua are la baza Intuitia (Sufletul). Sufletul reprezinta Constiinta, iar noi am ales sa cream Constiinta Noua… Am ales sa fim prezenti in viata noastra, sa ne predam total in cine suntem cu adevarat: Fiinte Divine.

In procesul evolutiei noastre,  fiecare ne transformam radical modul de a fi.
Noi suntem Noul, Sursa, Creatorul… Integrati si echilibrati, cream o energie divina, de iubire si armonie, care de multe ori pare „ciudata” celor din jur.

Aceasta noua energie emanata este straina pentru societate (familie, prieteni, colegi, cunostinte) si poate activa potentiale de rezistenta, revolta si provocari din partea acesteia, datorita fricii de necunoscut.

Exista patru etape in procesul de acceptare a noilor concepte de catre societate:

1. Ignoranta;
2. Constientizarea;
3. Acceptarea;
4. Manifestarea;

Prima etapa, de Ignoranta, se datoreaza lipsei de informatie. Societatea nu stie nimic despre acest nou concept, ceea ce determina simplitatea, nevinovatia si naivitatea acesteia.

In cea de-a doua etapa, de Constientizare, societatea afla despre concept, insa nu-l accepta. Tot ce este nou creeaza la inceput un instinct de respingere si revolta. Frica de schimbare este accentuata, chiar daca simtim neimplinirea si nefericirea in viata noastra.
Intr-adevar, ne trebuie putin curaj sa alegem sa experimentam Viata, fara asteptari si fara conditii, si sa intelegem ca nu exista greseli. Acestea sunt doar manifestari ale alegerilor noastre.

Acceptarea noului concept de catre societate este cea de-a treia etapa.
Nici un suflet nu poate fi pierdut. Intelegem ca toti suntem Unul si stim ca ziua acceptarii noastre asa cum suntem, a celorlalti si a tot ce ne inconjoara, cu siguranta va veni, si fiecare Suflet isi va gasi linistea si echilibrul.
Cu multa rabdare si compasiune, in final, cei din jur vor intelege transformarea noastra, acceptand-o cu bucurie si iubire, si chiar vor beneficia de rezonanta vibratiei iubirii pe care noi o emanam…

Ultima parte a procesului o reprezinta Manifestarea, in care societatea doreste sa integreze si sa experimenteze noul concept.

Cu multa dragoste, va incurajam sa alocati putin timp pentru voi si sa constientizati in ce stadiu al acceptari va aflati. Indrazniti si faceti un pas in drumul vostru spre evolutie…
Accepati-va dreptul divin de a Fi si de a Exprima Tot din ce Sunteti: Divini Umani in Noua Energie…  Oferiti-va acest Dar, iar restul va deveni Bucurie… Totul este in mana voastra!


Eu Sunt Cel Ce Sunt
ElaMo


 
Banner