Transformare

                                               TRANSFORMARE PRIN ACCEPTARE
Venim in aceasta Viata pentru indeplinirea Sinelui si pentru a trai Iubirea sub toate formele ei, iar acest lucru il facem alegand noi experiente.

Daca in dualitate incercam tot mereu sa “fugim” de boala, sau sa evitam lucrurile care ne aduceau suferinta si tristeti, acuma constientizam ca doar prin acceptarea a ceea ce am ales (constient / inconstient) putem transforma intreaga noastra creatie.

Acceptarea incepe cu noi insine, eliberand judecarea, vinovatia, rusinea, critica, comparatia sau cautarea perfectiunii…
Primul pas spre transformare este constientizarea si acceptarea sentimentelor si emotilor care exista in Sufletul nostru si toate experientele din trecut, pentru ca acestea ne-au ajutat sa ne intelegem pe noi insine...
De asemenea, este esential sa avem curajul de a ne accepta si a ne imbratisa friciile si indoieliile (“umbra” noastra), pentru ca toate fac parte din Noi, iar atunci cand le recunoastem si le acceptam, ele se transforma.
Nu vom cunoaste Echilibrul, decat atunci cand vom accepta si “binele” si “raul”, si “frumosul” si “uratul”, si “intunericul” si “lumina” care Exista in noi. Nu puteam iubi si aprecia Viata, daca nu am fi experimentat si dualitatea.

Invatand sa ne acceptam pe noi, in primul rand, vom putea sa-i acceptam si pe cei din jurul nostru si experientele lor. Acceptarea celorlalti inseamna intelegerea ca fiecare a ales aceasta Viata pentru creatie si expresie. Nimeni nu merita sa fie judecat sau condamnat pentru ca suntem cu totii “oglinzi” in care ni se reflecta judecarile din interior.

Dorim sa fim accepti de catre societate, de aceea de cele mai multe ori ne comportam si preluam gandurile celor din jur. Nu acceptam si nu dam importanta Intuitei, glasul Sufletului nostru, renuntand la Suveranitate, traind cu frica, judecata si limitare.

Este timpul sa ne reamintim ca suntem atat de minunati, suntem Creatori desavarsiti, iar atunci cand ACCEPTAM acest gand, asta DEVENIM. Orice situatie de viata pe care nu o mai dorim, o putem transforma, acceptand-o in primul rand, cu toata Fiinta noastra, constientizand “lectia” experientei si alegand in mod constient altceva pentru Noi. Fiecare experienta este o Binecuvantare, prin care crestem si ne descoperim propiul Adevar…


Eu Sunt Cel Ce Sunt,
ElaMo

 
Banner