Arta ascultarii
                                                                  ARTA DE A ASCULTAArta ascultarii este un minunat dar care sta la baza comunicarii interumane. Rabdarea, onoarea, respectul, compasiunea si iubirea neconditionata sunt ingrediente care fac posibila ascultarea. Prin impartasire, comunicare si ascultare, permitem energiei sa se miste, sa fie eliberata, transformata, sa fie in slujba noastra.

Arta de a asculta inseamna un pas spre intelepciune, care incepe cu noi insine, cu Sufletul nostru, cu propiul corp, cu intreaga noastra Fiinta…

Sufletul ne vorbeste in tacere, in spatiul propiu, sacru si divin… Cand invatam sa ne ascultam propiile sentimente si emotii, intuitia din noi, atunci suntem capabili sa-i ascultam cu adevarat si pe ceilalti, fara a interveni in liberul lor arbitru, fara ego si invidie, fara dorinta de a ne exprima propiile idei, fara tendinta de a eticheta experientele.

Arta de a asculta in compasiune totala, inseamna a onora Maestrul, Sufletul, Umanul si Ingerul care se afla in fata noastra.  

Arta de a asculta inseamna totodata si intelepciunea de a nu prelua energiile celorlalti ca fiind ale noastre, de a nu permite hranirea energetica din noi, ci doar de a ramane un observator, in spatiul nostru echilibrat, in iubire si compasiune totala, unde nu exista tendinta de a judeca, de a da sfaturi necerute, ori incercarea de a  schimba realitatea vietii celorlalti.

A asculta inseamna a simti dincolo de energia cuvintelor, de a vedea experienta divina aleasa de un Suflet, pentru exprimare si bucurie, pentru reamintirea si redescoperirea frumusetii Vietii…

A asculta momentul de Aici si Acum, inseamna a trai cel mai pretios Timp, inseamna a fi prezenti in Viata noastra, a experimenta pasiunea de a FI.

Invatand sa ascultam melodia Sufletului nostru, constientizam ca lumea interioara se sincronizeaza perfect cu Tot ce exista si ce auzim in lumea fizica, exterioara. Totul prinde sens, intelegere si frumusete. Totul doar Este…
Eu Sunt Cel Ce Sunt,
ElaMo

 
Banner