In jurul

                                                                         IN JURUL NOSTRU

Simtim cu totii, la diferite niveluri, cum Energia Noua se manifesta deja pe Pamant, prin schimbarea vibratiei si constiintei umanitatii, datorata acestei infuzii energetice atat de puternice.

Speriati si mai mult fara speranta, oamenii simt ca ceva se petrece, iar acest lucru se manifesta prin ridicarea nivelului de stress, greutatile din planul fizic asupra corpului determinand “plecari” masive. Alegerea de a parasi Pamantul in aceste vremuri, se datoreaza neputintei de a suporta transformarile si presiunea energetica, de pe toate planurile.

La nivel uman exista multa confuzie si tristete.  Criza din constiinta umanitatii se manifesta in jurul nostru prin criza financiara, prabusirea sisemelor, schimbarile puterilor politice, creand impresia ca totul se destrama, ca nu mai exista speranta. Este foarte usor sa “fugim” din aceasta realitate si sa recurgem la diferite distrageri, insa, la nivel constient, stim unde ne aflam si stim cine suntem…

Alegand si participand la aceste schimbari ale tranzitiei Energiei pe Pamant, ne reamintim cat de important este sa revenim la noi, sa ramanem in echilibrul Fiintei, sa respiram constient si sa avem rabdare si compasiune pentru noi, cat si pentru cei din jur.

De asemenea, mai mult ca oricand, este esential sa invatam sa ne ascultam corpul fizic, sa-i oferim odihna, hrana proaspata, plimbari in aer liber. Durerile fizice, starile de discomfort, aparute uneori, sunt doar raspunsurile corpului la integrarea Noii Energii. Le respiram si le permitem sa se manifeste, multumindu-i corpului nostru pentru devotament, pentru ca ne serveste cu atata iubire.

A calatori si a ne muta intr-o Energie complet Noua, pe care noi am creat-o, nu este intotdeauna usor, insa ne reamintim ca in aceasta minunata calatorie nu suntem singuri niciodata, avand sustinere energetica, din toate planurile.

Dragi ingeri umani, imbratisati-va pe voi insiva pentru cine ati ales sa fiti, pentru imensul rol pe care-l aveti in acesta Mareata Schimbare pe Pamant… Impartasiti-va experientele si bucuriile, cu prieteni dragi, cu Maestrii aflati pe acelasi drum divin…

Alegeti timp pentru Voi si Sarbatoriti-va pentru Calatoria vietilor voastre… Meritati!


Eu Sunt Cel Ce Sunt,
ElaMo

 
Banner