Viata noastra

A CUI VIATA O TRAIESTI ?

angelSuntem minunati Ingeri Umani, care am ales sa fim Aici si Acum, pentru a imbratisa Viata sub toate minunatele ei forme…

Deseori, pentru a simti ca traim, avem tendinta de a juca spectacolul “dramei” in viata noastra, si in masura manifestarii, ne identificam de cele mai multe ori cu acesta.

Ne simtim datori sa preluam responsabilitatile si dramele celorlalti asupra noastra, pentru ca de multe ori traim prin prisma vietii altora… Este mult mai usor sa oferim sfaturi, decat sa le aplicam noi insine, sa ne sacrificam, decat sa devenim noi insine prioritate in Viata.

Este mult mai seducator sa ne gandim la altii, si sa fugim de gandurile si emotiile din interiorul nostru. Fugim de responsabilitatea si asumarea creatiilor noastre, devenim pasivi si executatori si ne pierdem timpul judecand experientele celorlalti.

In incercarea noastra de “a ajuta”, de a fi in slujba celorlalti, ne indepartam de Esenta/Sufletul nostru. In mod inconstient, oamenii devin dependenti de energia noastra, pentru ca noi singuri ne oferim ajutorul, incercand sa-i “salvam” de nenumarate ori, stiind insa ca fericirea, echilibrul si vindecarea vin din interiorul nostru.

Avand compasiune, in iubire si acceptare totala pentru fiecare, putem crea un spatiu al increderii si sigurantei, in care ceilalti isi pot descoperi Maretia si Suveranitatea, trezindu-se si bucurandu-se de Viata lor, cu toate experientele si exprimarile pe care le Aleg…

Este timpul sa fim autentici si sa ne intrebam:

Cum Alegem sa ne traim Viata noastra, ce ne dorim NOI cu adevarat?
Facem Alegeri pentru noi, sau le facem in functie de preferintele altora?
De cate ori ne simtim dezamagiti, datorita asteptarilor pe care le avem de la oameni?
A Cui Viata o Traim cu Adevarat?


Eu Sunt Cel Ce Sunt,
ElaMo 
Banner