SuparareaSUPARAREA
AngrySupararea ma orbeste,
M-amuteste si-mi sopteste
Ca lumea nu ma iubeste
Ca nimic nu imi prieste

Lumea doar Este, nu este nici buna, nici rea, este doar o reflexie a propiei noastre lumi interioare. Daca simtim pacea si echilibru interior, ne vom bucura de o lume pasnica si armonioasa, insa daca simtim neliniste si suparare in noi insine, vom vedea o lume nesuferita, respingatoare si neintelegatoare.

Supararea se naste din neacceptare, a noastra, in primul rand, apoi a celorlalti. Atata timp cat nu vom putea sa ne iubim si sa ne acceptam pe noi insine asa cum suntem, nu vom fi capabili sa-i acceptam nici pe ceilalti, fara tendinta de a-i manipula.  

Ne creem propia realitate, implicand oameni in viata noastra, pe care ne suparam, daca nu ne indeplinesc asteptarile, judecandu-i si criticandu-i. Astfel, devenim suparati si deprimitati, plasandu-ne nefericirea pe seama celorlalti.

Pentru multi oameni supararea devine un mod de a fi, de a trai. Sunt suparati pe familie, pe prieteni, pe vecini, pe sistem, pe politicieni, etc. Viata le este condusa de acest aspect al supararii, care le creeaza numeroase blocaje energetice  si in corpul fizic, manifestandu-se prin constipatie, dezechilibre fizice, transformate mai tarziu in boli.

De asemenea, prin suparare functioneaza si manipularea, controlul: “ma supar daca ….” Astfel, apare hranirea energetica. Permitem  celor din jur sa se hraneasca din energia noastra, facandu-ne sa ne simtim vinovati pentru propiile lor suparari, deziluzii, creatii si alegeri, pentru calatoria lor…
Constientizam ca supararile celorlalti nu ne apartin. Nu suntem responsabili pentru fericirea si implinirea nimanui, pentru ca nimeni si nimic nu ne poate implini cu adevart, decat propia noastra Fiinta!

Suparandu-ne, nu vom putea schimba pe nimeni, pentru ca supararea ne orbeste, este doar energie blocata, care, prin acceptare, poate fi transmutata in energie pura, gata sa ne serveasca din nou, in alt mod, asa cum il alegem noi.
Atunci cand ne recunoastem si ne acceptam propiul aspect al supararii si nefericirii, il eliberam si putem alege sa ne traim viata in Bucurie.

Supararea este doar un Joc energetic uman, iar noi suntem Creatorii Jocului… Cu aceasta intelegere putem elibera nefericirea si intristarea, alegand stralucirea si maretia noastra, amintindu-ne ca Viata merita Traita in Bucurie si Iubire, in aceasta Lume Minunata!!!

Eu Sunt Cel Ce Sunt,
ElaMo


 
Banner