Mos Craciun


MAGIA CRACIUNULUI ESTI TU!


dec2010Simtim peste tot in jurul nostru Magia Craciunului, imbracata sub forma Iubirii si Daruirii, a Impartasirii bucuriei cu ceilalti.

Magia Craciunului este Iubirea, iar sub o forma sau alta, oamenii tind sa o manifeste mai mult ca oricand in aceasta perioada.

Sarbatoarea Craciunului ne permite sa simtim o “picatura” de minunatie din intregul ocean de potentiale si daruri ale Vietii, pentru ca in aceasta energie ne simtim minunati, pretiosi, iubiti, rasfatati, iertatori, plini de compasiune si intelegere pentru oameni.

Te invitam sa-ti oferi un “simplu” cadou pentru tine in aceste zile: sa crezi din nou in Magie, sa crezi in Mos Craciun.

Mos Craciun iti va indeplini orice dorinta cu mare bucurie, pentru ca El vrea sa te serveasca. El stie Cine Esti TU cu Adevarat, stie ca TU esti cea mai minunata Creatie, si mai stie ca toate trairile si alegerile tale din acest an nu au fost “greseli”, au fost doar experiente prin care ti-ai exprimat intreaga Frumusete care esti TU, Pretios Suflet!

Asa ca Mosu te invita sa te imbratisezi pentru Tot Ce Esti Aici si Acum, pentru ca Meriti, si iti transmite urmatorul mesaj:

Dragul Mosului Creator
Imi esti drag ca Dumnezeu
Si as vrea sa-ti daruiesc
O oglinda ca sa vezi
Frumusetea care ESTI…

Iubeste-te pe Tine
Mai presus de oricine
Iubeste si Onoreaza
Creeaza si Experimenteaza
Tot ce Alegi
Ce-ti doresti si ce visezi
Sa te bucuri de Abundenta
Si Iubire in Permanenta

Dragi Prieteni, intreaga Creatie, ca si Mos Craciun, poarta amprenta frumusetii noastre, pentru ca noi suntem Creatorii ei. Magia acestei sarbatori exista in fiecare Suflet, pentru ca Mos Craciun suntem fiecare dintre Noi.

Va dorim sa va bucurati de Sarbatori Minunate si Magice, cu Voi, si cu cei dragi!

Mos Craciun este Magie,
Din Iubire, Creat de Tine,
In Bucuria Sufletului,
In intelepciunea Spiritului!

Eu Sunt Cel Ce Sunt,
ElaMo


 
Banner