Anul “EU SUNT”


Anul “EU SUNT”

Este anul in care foarte multi oamenii se vor redescoperi, prin intoarcerea la Sine. Este Anul schimbarilor, atat in interiorul Fiintei, cat si in exteriorul nostru.

Pasim impreuna spre o Lume Noua... Aceasta Lume Noua este Noua Constiinta, in care lucrurile par fara sens, haotice, neintelese cu mintea umana. Aceasta este Energia Noua care nu a mai existat pana acuma pe Pamant, si este imposibil de inteles prin vechea ratiune. De aceea o percem sub forma haosului, insa este o energie uimitoare si minunata, care aduce cu ea Schimbarea, sub forma manifestarii echilibrului si armoniei pe Pamant.

Ca Pionieri ai schimbarilor in Noua Constiinta, miscatori si transformatori de Energie, avem un rol deosebit in aceste vremuri, cand tendinta de “trezire” a oamenilor este din ce in ce mai ridicata.

Transformarea pe care o facem in vietile noastre personale, face diferenta pentru intreaga omenire. Asta inseamna sa avem grija de noi insine, sa ne iubim, sa avem incredere totala in simtirea noastra, sa ne onoram si sa ramanem in propiul Adevar. Sa invatam sa devenim prioritate in vietile noastre, sa ramanem in spatiul Sufletului nostru, centrati si armonizati mai mult ca oricand, pentru ca vom simti energii incomfortabile, seductive, din foarte multe parti. Este important sa nu incercam sa controlam energiile, sau sa le pricepem cu mintea umana, pentru ca astfel vom ramane blocati si frustrati, si vom simti durere, datorita rezistentei noastre.
Este timpul Alegerilor pentru noi, nu pentru altii, constientizarea si trairea momentului Acum, in care intotdeauna vom primi claritati si constientizari, regasindu-ne linistea si pacea interioara.

Schimbarea inseamna eliberarea vechiului si imbratisarea Noului in propia Viata. Este esential sa eliberam tot ce nu mai este in rezonanta cu noi, tot ce nu ne mai foloseste si de care inca ne agatam, din teama de a nu ne pierde vechea identitate.  Este timpul eliberarilor de tot ceea ce nu ne mai serveste: relatii, lucruri, servicii, locuri, etc, pentru ca potentiale noi si minunate, cu daruri pretioase, sa poata intra in realitatea vietii noastre.

Este anul “Eu Sunt” pentru ca prin Alegerile constiente pe care le facem pentru noi, prin exprimarea proprilor Pasiuni, prin Creativitate, aducem o mare contributie la ridicarea constiintei umanitatii.
Este anul in care odata cu vanturile schimbarii, vor curge Cunoasterea si Iubirea. Oamenii incet, incet, isi vor constientiza propia Maretie, pentru ca fiecare dintre noi suntem Creatori extraordinari si minunati, impreuna alcatuim omenirea care se gaseste la cel mai inalt nivel al evolutiei sale.

In fata noastra se afla o viata minunata. Multi ani incredibili vin. Sa acceptam experienta Vietii de Acum si manifestarea a Tot ce Este si tot ce va veni. Aceste timpuri in care traim, desi le vedem haotice si dramatice, sunt cele mai Marete dintre toate, pentru ca noile valuri energetice aduc cu ele Cunoasterea, Iubirea, Pacea si Bucuria pe acest minunat Pamant, locul Creatiei si “Trezirii” noastre, in Eternitatea lui Acum.

Eu Sunt Cel Ce Sunt,
ElaMo


 
Banner