Multumire

                                                                 MULTUMIRE & RECUNOSTINTA

Deseori vedem binecuvantarile altora si uitam sa le pretuim pe cele care exista in viata noastra. Ne amintim tot mereu de ceea ce “ne lipseste”, fara sa apreciem ceea ce avem, si astfel ne creem nefericirea.

Putem avea tot ce ne dorim, si totusi, sa nu fim multumiti. Plenitudinea vietii din Prezent reprezinta adevarata implinire si abundenta, iar multumirea si recunostinta sunt adevarate “averi” in viata noastra…

Va invitam sa ne reamintim impreuna de Binecuvantarile care Exista deja in vietile noastre si sa fim recunsocatori pentru ele.

Multumim Sufletelor noastre pentru Tot ce au ales sa creeze si sa experimenteze. Fiecare alegere, fiecare traire, fiecare creatie a avut si are un singur scop: evolutia Spiritului nostru.

Multumim corpului, templul Sufletului, care este in slujba noastra si ne “atentioneaza” atunci cand suntem in dezechilibru emotional si fizic (raspunsurile lui sunt surse de informatii intuitive, de aceea este important sa invatam sa-l ascultam)

Multumim pentru Tot ce avem si pentru tot ceea ce Este, deoarece stim ca, oricat de haotic ar parea, totul este intr-o perfecta ordine.

Multumim fiecarui Suflet (familie, prieteni, colegi, cunostinte), care, intr-un fel sau altul, au ales sa fie in slujba noastra, ajutandu-ne sa ne manifestam trairile alese, pentru a ne reaminti cine suntem noi cu adevarat.

Multumim pentru fiecare Zi pe care ne-am daruit-o pentru a ne exprima Pasiunea din noi si a imbratisa Bucuria sub toate formele ei.

Multumim Clipei, Prezentului, care ne ofera Infinitate in iubire, abundenta, liniste, armonie, pace si echilibru. Momentul Prezent pe care l-am ales, este Darul cel mai de pret.

Multumim Mamei Gaia pentru toate resursele, bogatiile si frumusetiile ei - apa, mineralele, intreaga natura cu toate vietuitoarele - in fiecare dintre ele exista o parte din Esenta noastra, si, privindu-le, ne reamintim de minunatia care se afla in Noi.(Toate “miracolele” care exista: rasaritul Soarelui, zborul unei pasari, frumusetea    Curcubeului, poarta semnatura Spiritului nostru).

Multumim animalelor care sunt aici pentru noi, pentru a ne reaminti ce inseamna iubirea neconditionata.

Multumim pentru tot ceea ce traim si simtim la nivel intuitiv, sacru, pentru inteligenta Divina cu care suntem inzestrati.

Multumim intregului Univers pentru toate oportunitatile si potentialele, adevarate binecuvantari ale vietii.


Este esential sa constientizam si sa ne bucuram de toate aceste Daruri Divine din viata noastra de zi de zi.
In momentul in care aducem multumire si recunostinta, transmutam si emanam un val de energie care, la nivel de Suflet, va fi simtit si de ceilalti. Este forta constiintei emanata de Divinitatea noastra.

Multumim, prieteni dragi, pentru Tot ce insemnati in viata noastra!


Eu Sunt Cel Ce Sunt,
ElaMo

 
Banner