Suveranitate

 

Moshe/leaves.jpg


SUVERANITATE
Pe masura ce constiinta se extinde, vechile paradigme si credinte ale societatii sunt inlocuite, iar oamenii, simtindu-se vulnerabili si in pericol, cauta din ce in ce mai mult ajutor in exterior.

Stim ca putem experimenta aceste minunate timpuri cu usurinta si bucurie in Suflet, insa cei care inca nu-si aminteasc de Suveranitatea si Maretia lor, tind sa fure din energia altora.

Intalnim rareori persoane cu integritate, care-si asuma responsabilitatea pentru alegerile lor, insa sunt multi si cei care aleg o viata de sacrificiu, din falsa credinta ca vor fi acceptati si iubiti mai mult pentru ceea ce fac. Prioritate in viata lor sunt toti ceilalti, iar ei sunt pe ultimul loc, sau chiar deloc. Viata le este creata din minciuna, iar atunci cand constientizeaza acest lucru, cer ajutor, se “agata” de altii, hranindu-se energetic, si isi reiau cercul vicios.

Prin suportul nostru, din dorinta de a oferi inca o sansa, mai ales celor apropiati, de multe ori facem compromisuri si cadeam si noi in capcana de sacrificiu.
Este dificil sa spunem “NU” fara sa ne simtim datori sau vinovati, insa este timpul sa invatam sa-i lasam pe ceilalti sa-si asume alegerile pe care le fac, pentru ca altfel nu vor constientiza prea curand Cine Sunt cu Adevarat si nu vor descoperi propiul drum spre Suveranitate…

Putem sa le oferim sprijin si suport prin Asumarea noastra, a modului nostru de a trai, de a ne iubi, de a constientiza VIATA… Ei vor fi atrasi de aceasta energie si, incurajandu-i, vor incepe sa simta la nivel intuitiv si incet, incet, vor descoperi ca tot ce au “nevoie” exista deja in ei…

Ajutorul oferit celorlalti incepe cu noi insine. Daca fiecare am invata sa ne iubim si sa ne punem primii pe propia lista de prioritati, nu ar mai exista “paraziti” in jurul nostru.
Ganditi-va la provocarile prin care treceti acuma. Cate dintre ele sunt ale voastre? Credeti ca veti fi iubiti si apreciati mai mult daca alegeti sa preluati din responsabilitatile altora?

Meritam sa fim iubiti, onorati si respectati pentru Cine Suntem, nu mai este nevoie sa dovedim nimic la nimeni sau sa ne sacrificam pentru a fi apreciati. Este important sa ramanem autentici, sa avem curajul sa spunem ceea ce simtim, nu ceea ce “trebuie”, sa fim NOI in tot ceea ce facem, iar cei care aleg sa ramana in vietile noastre, vor invata ce inseamna compasiunea si iubirea neconditionata, fara nevoi, fara asteptari, fara obligatii…
Astfel, alegem sa cladim drumul nostru spre Maretie si Suveranitate…


Eu Sunt Cel Ce Sunt,
ElaMo

 
Banner