Fi Autentic


CURAJUL DE A FI AUTENTICIn fiecare dintre noi exista Scanteie Divina. Nu exista fiinte mai marete si mai grandioase decat noi. Cu totii suntem Maestri si Suverani. Este timpul sa ne luam in stapanire propia Divinitate si sa avem curajul de a fi autentici, de a ne exprima propiul Adevar, asa cum il simtim si cum il experimentam, fara rusine sau indoiala, fara teama de a fi criticati. Cei care au tendinta de judecare, o fac din frica sau din lipsa de incredere in propiul lor Adevar.
Nu exista competitie… Exista doar experiente…

In drumul spre o noua stare de constiinta, fiecare dintre noi am simtit ca rezonam cu Adevarul unui Maestru, Guru, Entitati Angelice, si am citit, am ascultat, am crezut, am urmat… Toate aceste informatii ne-au ajutat sa ne reamintim de Divinitatea noastra.
De asemenea, exista tendinta de a frecventa cat mai multe cursuri, simtind ca intotdeauna mai este ceva de invatat. Intelegand ca diferenta dintre Maestru si elev este gradul de asumare si responsabilitate, vine o zi in care simtim ca este timpul sa eliberam cartile si seminarile, este timpul sa Fim autentici si atat.
Totul se afla deja in Noi…

Adevarul este Unul… Fiecare il vedem diferit, in functie de nivelul de intelegere si constientizare la care am ajuns. Cu multa incredere invitam Esenta noastra si permitem sa simtim propiul Adevar. Atunci cand ramanem in integritatea si autenticitatea noastra, toate raspunsurile pe care le cautam in exterior se vor naste din Samanta Divina care exista in noi.

Aveti incredere in Cine Sunteti si fiti autentici. Mentineti-va integritatea si autenticitatea – Adevarul care este al vostru. Atata timp cat exprimati doar Adevarul altcuiva, nu va recunoasteti Valoarea, Scanteia Divina care locuieste in voi.
Eliberati frica care creeaza un zid intre voi si Sinele Divin si respirati Energia Iubirii la care va puteti racorda cu Esenta, Adevarul din voi. Simtiti acest lucru la nivel intuitiv si aveti curajul sa va exprimati propiul Adevar.Eu Sunt Cel Ce Sunt,
ElaMo

 
Banner