Viitorul


VIITORUL INCEPE AICI & ACUM

Noi suntem Clipa, Aici & Acum, iar Clipa este Eternitate…
Viitorul suntem Noi si-l creem cu fiecare gand, emotie, sentiment si alegere pe care o facem in momentul prezent. Viitorul doar Este, si-l aducem in manifestare prin experientele si trairile noastre.

Nu exista fiinta care sa ne „prezica” viitorul. Exista doar potentiale care se vad, insa Alegerile raman ale noastre. Nimeni nu este responsabil pentru viitorul nostru. Singuri ne asumam responsabilitatea pentru propiile ganduri si alegeri din prezent, care ne creeaza viitorul. Suntem Creatori si in orice moment putem schimba drumul ales.

Putem sa eliberam planurile de viitor, pentru ca acestea limiteaza potentialele si Darurile care pot veni din abundenta in viata noastra. Energia este expansionala si poate sa creeze o multime de oportunitati pe care noi nu le vedem. Atunci cand ne traim Clipa, Momentul Divin, alegerile pe care le facem se vor manifesta in viata noastra la timpul si locul potrivit, prin sincronizare.

Timpul este relativ, este doar o iluzie… Si totusi, simtim cum totul se accelereaza. „Nu avem timp” sa ne traim prezentul. Suntem ingrijorati si deprimati pentru ca uitam sa ne bucuram de ce avem Aici si Acum, gandindu-ne cu teama la ce ne rezerva viitorul, sau cu regret si tristete la ce am experimentat in trecut.

Este vremea sa invatam sa ne iertam si sa ne acceptam asa cum suntem, sa intelegem ca trecutul traieste in noi ca intelepciune. Nu exista greseli, decat experiente. Astfel, vom incepe sa pretuim Prezentul, sa simtim cu adevarat fiecare moment si sa ne bucuram de el, iar clipele traite in acest fel vor crea un viitor plin de armonie si iubire. Totul va fi perfect, pentru ca Este deja perfect. Cunoastem Viitorul, pentru ca Viitorul incepe Aici & Acum…


Eu Sunt Cel Ce Sunt,
ElaMo

 
Banner