Tarziu

                                                  MAI BINE MAI TARZIU DECAT NICIODATA…
Totul este relativ, lumea este plina de iluzii. Adevarul nostru se transforma, noi ne transformam clipa de clipa. Suntem ceea ce credem ca suntem si experimentam ceea ce alegem. Suntem Creatori. Cand credem in ceva, ne identificam cu ceea ce credem si devenim acel lucru. Intreaga noastra viata este manifestata in functie de propiul sistem de convingeri pe care ni l-am creat.

De multe ori amanam lucrurile din teama de a esua sau din dorinta de a atinge perfectiunea, insa chiar si incercarea de a atinge perfectiunea este o limitare, o iluzie. Totul este deja Perfect asa cum Este.

Tendinta de amanare reprezinta lipsa de responsabilitate, creata de aspectul nostru uman. Vine din interiorul fiecaruia dintre noi (din lene – Ego, sau din inconstienta), insa in momentul in care constientizam ca amanam lucrurile, primul pas este deja facut. Prin Constientizare ne regasim Dreptul Divin, Liberul Arbitru.  Atunci cand devenim constienti, devenim responsabili pentru creatiile si Viata noastra.

Se intampla sa avem idei creatore, insa amanam sa le aducem in manifestare din neincredere sau teama de schimbare. Un nou proiect ne poate scoate din tiparele obisnuite, din propiile limite pe care singuri ni le-am creat.

Evitam sa facem alegeri constiente pentru noi sau sa ne punem pe propia lista de prioritati din teama de a nu fi considerati egoisti. Ne este frica sa ne privim in oglinda, amanam momentele de iubire si grija fata de noi insine, insa uitam ca nu vom putea percepe bucuria si frumusetea din jurul nostru, decat atunci cand vom descoperi Iubirea din interiorul nostru.

Toate aceste motive creeaza sentimente de subestimare si autosabotaj. Prin actele de mila si vinovatie, activam capcana de sacrificiu, iar sacrificiu determina dezechilibru in primul rand cu noi, apoi cu cei din jur.

Atunci cand vine din partea Eului Uman, amanarea este creata din teama, neincredere, indoiala si inseamna lipsa de responsabilitate, blocarea si stagnarea energiilor, care pot determina chiar si anularea proiectului, insa atunci cand simtim ca vine din partea Sufletului nostru, inseamna Sincronizare. Alegerea sau dorinta noastra se va manifesta la momentul si locul potrivit, prin Sincronizare. Este un Dar din partea Universului.

Valoarea si frumusetea fiecaruia dintre noi consta in masura in care ne iubim si ne incredem in noi insine. Este esential sa avem curajul de a trai asa cum simtim, nu asa cum ne spun altii, sau asa cum „trebuie”. Motivul pentru care ne aflam Aici si Acum pe Pamant este evolutia noastra. Toate provocarile, experientele, proiectele si alegerile au un singur scop: sa ne reamintim cine suntem noi cu adevarat.

Cu multa iubire va invitam sa reflectati asupra proiectelor sau dorintelor pe care le-ati amanat pana acum. Nu cautati raspunsul in afara, mergeti in interiorul vostru si regasiti sursa de unde vine acest sentiment de amanare: din teama si indoaiala (Eul Uman), sau din partea Eului Divin? Aveti incredere si curaj sa aduceti in manifestare Tot ceea ce Simtiti! Mai bine mai tarziu decat niciodata…


Eu Sunt Cel Ce Sunt,
ElaMo


 
Banner