Femeie

 


BUCURIA DE A FI FEMEIE
Dragele noastre Regine, in aceasta frumoasa primavara este timpul sa permitem ca autentica energie feminina sa se manifeste in intreaga noastra Fiinta. Sa privim in interior, sa onoram si sa admiram partea feminina din fiecare dintre noi, energia creatoare si fertila, energia puterii si a fortei, energia iubirii neconditionate…

A fi femeie inseamna a elibera vechile credinte si prejudecati precum: femeia este mai slaba decat barbatul, nu este atat de inteligenta sau talentata, nu stie sa conduca, nu trebuie sa-si impuna punctual de vedere in fata sotului, sefului, colegilor etc.
Intr-o noua Creatie, intr-o noua Era “a fi Femeie” inseamna sa acceptam responsabilitatea de a fi puterea si energia calauzitoare, inseamna sa avem curajul de a trai asa cum simtim, nu asa cum “trebuie”, inseamna sa ne lasam admirate pentru senzualitatea si frumusetea noastra si sa zambim, sa ne lasam protejate si recompensate cu iubire si respect.
 
In fiecare energie feminina blanda, delicata si fragila, exista si o energie luptatoare si puternica. Suntem capabile sa ne cream singure un spatiu pentru propia siguranta si incredere. Frumusetea nu consta in aspectul exterior, ci in forta noastra. Senzatiile de neputinta, de singuratate, de goliciune sunt eliberate, iar inimile noastre sunt pline de iubire, de energiile adevaratei feminitati din noi.

In fiecare femeie exista un barbat, si in fiecare barbat se afla o femeie. Daca pana acum am trait in sistemul dualitatii (intuneric-lumina, feminin-masculin, bine-rau etc), este timpul sa integram toate aceste aspecte si sa revenim la Unu.
Acceptarea si integrarea energiilor feminine si masculine din noi creeaza intelegere, cunoastere, bucurie, o stare a iubirii neconditionate pe care nu am mai simtit-o inainte. Atunci cand exista un dezechilibru intre partea feminina si masculina din noi, Iubirea este cea care va dizolva aceasta separare. Completarea si unirea lor creeaza armonia cosmica.

Este timpul sa iubim si sa respectam toate aspectele pe care le dobandim: aspectul de mama, de femeie de cariera, de casnica, de copil, de colega, de prietena, etc. Sa onoram Totul si sa acceptam fiecare parte din noi, sa ne iubim fara judecata, in mod deschis, sa gasim timp pentru noi si sa intelegem ca in interiorul nostru exista toata energia de care avem nevoie.

Feminitate inseamna compasiune, grija si protectie, blandete si afectiune, discretie, echilibru, sensibilitate, integritate, autenticitate, fermitate de caracter, putere creativa si cunoastere intuitiva, atitudine, respect fata de Sine. Este o stare de spirit. Este insasi IUBIREA …

Va invitam sa ne bucuram de aceste minunate energii si sa celebram lumea feminitatii noastre in fiecare zi,  pentru ca Meritam!


Eu Sunt Cel Ce Sunt,
ElaMo     prima_vara

 
Banner