Relatia Divina II
RELATIA DIVINA – RELATIA NOII ENERGII
Relatia Divina – Relatia Noii Energii este un concept nou in viata noastra si reprezinta o cale in evolutia spirituala.

Exista Iubire prin karma si Iubire prin Alegere. Karma este un plan predestinat care se impune asupra vietii noastre, insa, in paralel, exista un alt sistem in care noi putem trai prin Alegere.
A fi constient inseamna a ne reaminti cine suntem cu Adevarat! In procesul de constientizare, ne regasim Dreptul Divin. Prin acest minunat Dar, putem sa parasim viata de dualitate si sa iesim din ciclul karmei, devenind responsabili pentru propia noastra viata.

Relatia Divina reprezinta o comuniune in care ne impartasim experientele, bucuria si iubirea. Suntem impreuna prin Alegere constienta, ceea ce inseamna ca orice fel de nevoie este eliberata.

Compasiunea este totala, astfel permitem fiecaruia sa-si descopere propiul adevar si sa-l experimenteze.  Relatia in Noua Energie inseamna Suveranitate si Libertate...

Dimensiunile esentiale ale Relatiei Divine sunt: relatia cu noi insine, relatia cu partenerul de viata si/sau relatia cu societatea.

Relatia Divina incepe in primul rand cu noi insine, cu Sufletul nostru Divin, apoi cu partenerul de viata si/sau cu societatea.
Primul pas este sa ne acceptam pe noi insine asa cum suntem, fara judecare si subestimare, sa ne pretuim si sa ne iubim. La urma urmei suntem creatii divine, iar creatia lui Dumnezeu este perfecta… Noi suntem perfecti!

Iubirea de Sine inseamna Implinirea si descoperirea Esentei Sufletului nostru.
Divinitatea si iluminarea se afla in interiorul nostru, nu o vom gasi niciodata in alta persoana. Nu avem nevoie de iubirea nimanui. Suntem Spirite care ne exprimam ca fiinta omeneasca…  Suntem Creatori…

Completarea evolutiei noastre este o pregatire pentru o noua etapa din viata, o relatie impreuna cu un partener... o Relatie Divina.

Al doilea pas este sa daruim iubire fara conditii, fara asteptari.  Privind relatia pe care o avem prin inima, vom descoperi maretia iubirii noastre.

Prin Alegere constienta exista posibilitatea sa aducem o relatie normala la un nivel de dragoste divina. Vom descoperi ca exista o multime de niveluri noi de iubire si de infinitate care ne vor da un nou gust de viata.

Intrarea intr-o Relatie Divina cu partenerul de viata inseamna eliberare de karma, de vechile contracte si conditionari care limiteaza relatia, iar scopul este placerea de a ne bucura impreuna de viata.

In paralel putem armoniza si relatia cu societatea (familie, prieteni, colegi, cunostinte etc.).
Relatiile cu cei din societate, sunt o oglinda a relatiei pe care o avem cu noi insine. Provocarile cu altii (critica, judecarea, furia) scot la suprafata  propiile noastre dezechilibrele si blocaje. Insa, Compasiunea este cea care ne permite sa vedem samanta divinia in ochii celuilalt. Prin Compasiune putem simti, intelege si accepta pe cei din jurul nostru…

Relatia Divina – Relatia Noii Energii inseamna impartasirea bucuriei de a Fi, celebrarea Vietii… cu noi insine in primul rand, apoi cu cei din jurul nostru!
Daca simti o chemare din partea Sufletul tau, noi iti spunem ca te afli in locul potrivit si in timpul potrivit si poti alege sa experimentezi transformarea in viata ta…

Cu multa Dragoste, te asteptam la Workshop-ul nostru, unde esti  invitat sa iti incepi  propia calatorie, in tranzitia spre evolutie. Intr-un spatiu sigur si divin, iti vei Reaminti si Redescoperi Cine Esti Tu cu Adevarat.

Indiferent ca esti singur sau alaturi de un partener, acest Workshop va fi o Binecuvantare pentru viata ta!


Eu Sunt Cel Ce Sunt
ElaMo

 
Banner