Atingem

ATINGEM, NU “AGATAM”
Fiecare dintre noi stim si simtim ca Totul este trecator… Doar Sufletul, Spiritul, Esenta noastra ESTE pentru Infinit… Natura lucrurilor este trecatoare… Asa le-am creat, pentru a le experimenta si a le elibera cu usurinta, pentru a face loc “Noului” in viata noastra.

Nu intamplator oamenii vin si ies din vietile noastre… Nimeni nu ne apartine, si nu ne datoreaza nimic… Este timpul sa invatam sa “atingem” persoanele din viata noastra, nu sa le “agatam” pentru propiile “nevoi”.

De asemenea, constientizam ca exista in jurul nostru persoane care se victimizeaza, plasandu-si responsabilitatile in exterior, doar “cer” si “fura” din energia noastra... Din obisnuinta, mila, desconsiderare, sau din lipsa curajului de a spune “nu” fara sa ne simtim vinovati,  le permitem sa continue acest “joc” al neputintei. Eliberandu-i, cu multa compasiune si iubire, le putem oferim propiul lor spatiu, in care, chiar daca va fi greu la inceput, cu siguranta vor invata sa revina la Esenta si Sufletul lor …

A elibera este cel mai minunat dar pe care ni-l putem face noua, in primul rand, apoi celorlalti… Este timpul sa avem curajul de a da drumul persoanelor, relatiilor, situatilor, lucrurilor care cer sa fie eliberate  si sa mergem mai departe, fara regrete, fara tristeti… Sa iesim fara teama din orice relatie (de iubire, prietenie, colegialitate) care nu mai este potrivita pentru noi. Nu suntem obligati sa le continuam, avem liberul arbitru de a le elibera.

Sa avem incredere ca, prin sincronizare, Universul va aduce in vietile noastre persoanele si lucrurile potrivite noua.

In fiecare clipa evoluam… La fel si relatiile noastre….
Atunci cand traim in suveranitate, nu avem “nevoie” de alte persoane pentru a ne simti impliniti. Alegem sa ne simtim liberi din toate punctele de vedere, si sa oferim libertate, la randul nostru… Devenim intregi, impliniti, echilibrati cu noi insine, si interactionam cu ceilalti din alegere, prin bucuria Inimii.

Daca in trecut obisnuiam sa ramanem “agatati”, Aici si Acum doar “atingem”…
Cel mai frumos mod de iubire este de a oferi libertate, iar trairile in Noua Energie (indiferent de natura lor) inseamna Libertate in exprimarea aspectelor si experientelor noastre, fara vinovatie, fara subestimare, cu multa incredere si curaj. Inseamna sa fim noi, in transparenta si autenticitatea noastra, in intreaga Maretie…
 

Eu Sunt Cel Ce Sunt,
ElaMo

 
Banner